HTML

Utolsó kommentek

SZÉP Magyarországért

SZolidaritás az Élhető Polgári Magyarországért mozgalom Nekem sem tetszik a rendszer, ezért ötletelek és megoldásokat javaslok. A magyarorszag.hu fórumain 2003 óta írom le a gondolataimat, de sajnos ez nem elegendő. Nézem a tüntetéseket és az újonnan alakuló szervezeteket, de ez mind kevés! Meggyőződésem szerint az orbáni bolsevik diktatúra csak akkor váltható le, ha mindenki, aki demokratának tartja magát, összefog!

Friss topikok

Idióta kollaboráns értelmiség és igaz-hazugságok hálójában vergődik az ország!

2011.11.08. 12:20 menyusp

 

Hol tart 2011 november 8.-án Magyarország?

Egy forradalom-polgárháború küszöbén.

Nincs könnyű megoldás, ami fájdalommentesen kivezethetne hazugságországból, mert intenzíven épül a bolsevik típusú személyi kultusz.

Demokráciánk már csak nyomokban található; a jogrend lényegében megszűnt.

Formák és igaz-hazugságok uralják a magyar közéletet.

 

Az úgynevezett rendszerváltás óta hazánk felélte tartalékait, elpocsékolta nemzeti kincsünk jelentős részét, és súlyosan megsebezte a magyar szürkeállományt.

 

A rendszerváltó elit olyan torz rendszert épített, mely a szocialista gazdaságot átcímkézve, formális demokráciát hozott létre, miközben valódi célja az eredeti tőkefelhalmozás, saját hatalmának bebetonozása volt.

 

Az első tíz év kudarca után ez az elit szándékosan megosztotta a társadalmat: kialakították a két böszme párt körül az emberek HÍVŐ, elvakult tömegeit.

 

Az oszd meg és uralkodj módszer tökéletesen működik, s a koronát minderre gyurcsány és orbán közösen tette fel.

 

Ez a két karizmatikus személyiség módszeresen vakította el hívőit, miközben a demokrácia már kialakulófélben lévő megnyilvánulásait irtották ki.

 

A gyurcsány honosította meg az erkölcstelenség és gátlástalanság hatalmát a közpolitika felett. Ügyesen szétverte a baloldalt Magyarországon, miközben állandóan demokráciáról hablatyolt. Létrehozta a szélsőjobb erőt, hiszen neki köszönhetően olyan média-teret kapott a jobbik a magyar közéletben, amit egyetlen más eszmerendszer sem.

 

Az orbán gang rájött, hogy csak hagynia kell elbukni gyurcsányt, és ölébe hullik az elégedetlenségből fakadó hatalom. A gyurcsány rezsim hatalomba segítette az orbán klikket, akik mindent felhasználtak, amit gyurcsány meghonosított, s mindezt fűszerezték a kétharmados felhatalmazásra alapított hatalmi gőggel.

Mára már mindenki számára látható, ahogyan épül a bolsevik személyi kultusz rendszere – természetesen konzervatív/polgári köntösbe bujtatva.

Évek kellenek ahhoz, hogy amiként a kollaboráns baloldali értelmiség, úgy a szintén kollaboráló jobboldali értelmiség is érezze: a szeretett vezérük átvágta őket mint sz..rt a palánkon. Tragikus, de ennek bekövetkeztére még éveket kell várnunk.

 

Az értelmiség most is idiótaként viselkedik, hiszen függetlenül elvakult hovatartozásától, a mai napig nem értik a kialakult helyzetünk okát.

 

IGAZ-HAZUGSÁGOK tömegével szembesülünk nap mint nap, melyek csupán kiinduló téziseik miatt valótlanok.

A pártokrácia megbukott ugyan, de haláltusája még mélyebb nyomorba taszítja az országot.

A magyar pártrendszer garanciája a bolsevik-fidesz terror hosszú távú kifejlődésének és regnálásának. A rendszerváltáskor kialakított közéleti konstellációk alkalmatlanok orbánék leváltására.

 

Nem látszik egy elkötelezetlen, nem korrumpált értelmiség, amely élére állhatna egy nemzeti lázadásnak a pártokrácia ellen.

 

Kis hazánk nem tanulta meg az együttműködés, a partnerség használatát. Életrevalóságunk most nemzeti létünk ellen dolgozik, hiszen egyéni túlélési stratégiákba menekül a nép.

 

Reménykedhetnék a fiatal, okos értelmiségben, de ez nem könnyű.

Mind az mszpés, mind a fideszes agymosás intenzíven dolgozik rajtuk: továbbra is dúl az ellenség gyártás, a bűnbakképzés.

 

De hogy is láthatná a feltörő nemzedék a gondok valóságos forrását, ha mind a mai napig a magyar értelmiség kussol erről!

Hol hallhat arról az ifjú, hogy kádárista gazdasági berendezkedés működik a mai napig nálunk?

Honnan tudná, hogy a rendszerváltó elit évtizedek óta ellopja a magyar dolgozók közgazdasági szempontból szükséges bérének legalább kétharmadát?

Honnan tudna arról, hogy az elmúlt húsz év, és napjaink gazdaságpolitikája is a hetvenes éveknek megfelelő kádári rendszer továbbélése csupán?

 

Még a csapból is igaz hazugságok folynak, melyek logikusak ugyan, de egyáltalán nem mindegy, hogy mi az alapjuk!

 

Példaként egy ilyen igaz-hazugság: az elmúlt napok hírei a franciákról zengtek, hogy ők bezzeg elfogadják a megszorításokat. Emberek. Csak az alaptézis hazug.

Ha a magyarénak reálértékben az öt-tízszeresét keresi valaki, akkor van miből engednie.

A magyar dolgozók millióinak nincs ilyen esélye, hiszen a kádárista zsebpénz-munkabér már közvetlen létfenntartására sem elég!

 

Már nem a „hónap végéig tartsunk ki” elve él a családok millióiban, hanem a „melyik számlát görgessük adósságként, hogy legyen zsíros kenyér a következő fizetésig” elve diktál az átlagos magyar családokban.

Figyelem: a  dolgozókról van szó; én nem is beszéltem még a már kilátástalan mély-szegénységbe zuhant milliókról; a lakásukat elvesztettek, az állástalanok, a hajléktalanok tömegéről.

 

Valamikor azt tanultam, hogy a munkaerő ára (bér) a munkás és családja létfenntartását, munkaerejének újratermelését biztosító érték.

Nevezhető ennek a magyar minimálbért?

Nem, hiszen nem biztosítja a létminimumot még egyetlen személy esetében sem, s ha családról beszélünk, az eltartottak garantálják a szegénységbe sodródást.

 

A helyzet kétségbeejtő: az orbán ganget, és kártételük nyomait két év múlva csak egy nagyívű társadalmi összefogás lenne képes hatékonyan eltüntetni, de az egész magyar pártrendszer ez ellen a valós nemzeti együttműködés ellen dolgozik.

 

Összefogás nélkül orbánék évtizedekre balkáni, vagy inkább kínai nyomorba taszítják az országot, miközben polgáraink színe-java nyugatra vagy Amerikába menekül.

 

Orwell 84-e ehhez képest szép új világ!

 

menyus

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet elit értelmiség pártokrácia nem tetszik a rendszer hazugságország

A bejegyzés trackback címe:

https://menyusp.blog.hu/api/trackback/id/tr803363197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása