HTML

Utolsó kommentek

SZÉP Magyarországért

SZolidaritás az Élhető Polgári Magyarországért mozgalom Nekem sem tetszik a rendszer, ezért ötletelek és megoldásokat javaslok. A magyarorszag.hu fórumain 2003 óta írom le a gondolataimat, de sajnos ez nem elegendő. Nézem a tüntetéseket és az újonnan alakuló szervezeteket, de ez mind kevés! Meggyőződésem szerint az orbáni bolsevik diktatúra csak akkor váltható le, ha mindenki, aki demokratának tartja magát, összefog!

Friss topikok

Ma is aktuális 2011

2011.12.27. 09:04 menyusp

Nyílt levél a „radikális” és a mérsékelt magyar ellenzék képviselőinek, és a „csendes többségnek”!

Tisztelt Elnök urak, képviselők, magyar polgárok!

Kibékíthetetlen gondjaim vannak a kétharmaddal kérkedő hatalom gátlástalan, hazug és mindenkit semmibe vevő uralkodásával.

A Lázár-Balsai alkotmánymódosítással olyan lépésre készülnek, amely megrengeti a magyar jogrendet, elfogadásával semmivé válik a jogbiztonság!

Demokráciát játszanak, közben cselekedeteik gusztustalanul nagyképűek (pl. az érvényben lévő jogalkotásról szóló törvényt is semmibe véve, kizárólagos jogokat formálnak mindenre, amihez hozzáférnek).

Vajon mit tett ez idő alatt az ellenzék? Kínosan próbálta betartani a demokrácia játékszabályait; választások megnyerésére és az emberek tájékoztatására törekedett.

Naivan azt hitte (és hiszi ma is!), hogy valami alkotmányos eszköz megoldást hozhat. Mindezt egy olyan kormányzat regnálása alatt, amely a demokrácia minden értékét lábbal tiporja, s fogalma sincsen erkölcsről, tisztességről.

Egy OV idézet, mellyel mélységesen egyetértek „Avantgarde csapatokkal, legyenek azok utcaiak vagy parlamentiek, nem lehet eredményt elérni egy antidemokratikus, a demokrácia normáira fittyet hányó kormányzattal szemben!”

Mit tegyenek meg?

Szálljanak ki a parlament látszat demokráciájából az Alkotmány és a jogalkotásról szóló törvény semmibe vétele után azonnal! Adják vissza – tiltakozásul mindannyian egyszerre!


 

Vajon miért? Féltették a képviselői juttatásaikat; az előnyöket és a költségtérítéseket? Ennyire nem hittek magukban, az igazukban?

Tisztában vannak-e azzal, hogy az egész magyar politikai elit elvesztette mára a hitelét, s az emberek szemében megélhetési politikussá degradálódott?

Nem gondoltak rá, hogy ezzel ország és a világ előtt Önök biztosítják GYF legitimitását???

Tisztelt képviselők: hölgyek és urak!

Minden egyes nappal, minden elfogadott ocsmány „többségi” törvénnyel, belesüllyednek Önök is a CINKOSSÁG bűnébe!

Komolyan gondolják, hogy tönkretett emberi sorsokat, szétzilált egészségügyet, elrabolt milliárdokat rendeleti úton rendbe lehet hozni?

Ha szótlanul várnak, míg a vagyontörvény alapján kilopják a nemzet vagyonát; ha végignézik a nemzeti egészségbiztosítás vagyonának átjátszását magánkezekbe, akkor ÖNÖK IS BŰNTÁRSAKKÁ VÁLNAK!!!

Valóban úgy hiszik, hogy az eredményes és pozitív népszavazás miatt ez a kormány le fog mondani? Én biztos vagyok benne, hogy nem.

Nem fognak az mszp pénzéhes haszonleső karrieristái új választást sem kezdeményezni, mert OV-tól még jobban félnek, mint saját bűntársuktól, s egyébként is csak akkor állnának fel, ha kihúzzák a fenekük alól a széket.

Természetesen a népszavazásra mielőbb szükség van, már csak azért is, hogy ne lehessen többet packázni a népfelség elvével!

Persze, könnyű volna ítélni mások felett: ha olyan „hangember” lennék csupán, mint az uralkodó elit egy jelentős része.

Javaslatom, és egyben kérésem Önhöz, valamint minden demokratikus gondolkodású képviselőhöz a következő:

Szerintem Mahatma Gandhi erőszakmentessége, bölcsessége és céltudatossága mutathat utat bajaink megoldásához: kérem, tegye meg a következőket MINDEN JÓÉRZÉSŰ KÉPVISELŐ, aki nem kíván súlyosan népellenes bűnökhöz asszisztálni, s fel kíván lépni a CSAK PARLAMENTI többség gátlástalan rombolása ellen.

• Azok a képviselők, akik valóban a nép, a választóik szolgálatát tartják hivatásuknak, legkésőbb szeptember 30.-i hatállyal MONDJANAK LE KÉPVISELŐI MANDÁTUMUKRÓL. Ezzel jelezve azt is: ők nem pénzéhes, megélhetési politikusok! Lemondásuk mellé csatoljanak egy kérelmet a Parlament Elnökéhez és egyet a Köztársasági Elnökhöz címzetten, melyben kérik a parlament azonnali feloszlásának kimondását.

• Forduljanak mindannyian levéllel az Európai Unió szerveihez, melyben a nemzetközi közösség támogatását kérik a magyar demokrácia feloldhatatlan válságának politikai-diplomáciai helyreállításához.

• A demokráciáért dolgozó pártok vezetői a parlamenti mandátumukat visszaadó képviselők aláírásával egyetemben, forduljanak a világ demokratikus országainak nagykövetségeihez elvi támogatásért, a magyar demokrácia feloldhatatlan válságának erőszakmentes helyreállítása érdekében.

• A demokráciáért felelősséget érző pártok vezetői, forduljanak bejelentéssel az illetékes hatóságokhoz: október 1. és 23. között NÉMA TILTAKOZÁST tartanak választóik részvételével a Parlament körül, a rendkívüli választás kiírása érdekében!

• A demokráciáért felelősséget érző pártok vezetői, forduljanak szavazóikhoz támogatásért: az a polgár, aki a magyar demokrácia feloldhatatlan válságának erőszakmentes javításával egyetért, jöjjön NÉMA TILTAKOZÁSRA A PARLAMENT köré, s tüntessen együtt demokratikusan választott képviselőivel.

Kedves Viktor, Tisztelt képviselők!

Ne felejtsék: a személyes példa minden elcsépelt szónál többet ér!
Álljon némán és fegyelmezetten a parlament körül minden demokrata polgár: VÁLASZTÓ ÉS KÉPVISELŐ EGYÜTT, míg ki nem mondják a parlament feloszlását.

Álljon ott méltóságteljes csöndben százezres, milliós tömeg, amely nem szidalmaz, nem gúnyol, nem kér számon, de NEM FOG HAZAMENNI!

Jelezze a csönd a kormány halotti csendjét!

Ha javaslatom megvalósulna, akkor nem lenne módja egyetlen erkölcstelen, pénzéhes képviselőnek sem, a parlament látszat működésének fenntartására.

Végül az OV idézet folytatása: „Amikor a demokrácia csak paraván, és mögötte egész más dolog történik, akkor az egész társadalomnak kell egyfajta szövetségre lépnie,…”

Fontolják meg: most nem csupán fidesz-szövetségre, hanem a demokráciát akaró, MINDEN EGYES MAGYAR POLGÁRRA van szükség!

Ha ÖNÖK ott lesznek, akkor én is ott leszek némán, csendben, mindaddig, míg jóra nem fordul beteg demokráciánk sorsa.

Üdvözlettel:

Menyhért Péter

csepeli nyugdíjas tűzoltó

A levelet kapják:

andras.schiffer@parlament.hu

attila.mesterhazy@parlament.hu

vona.gabor@parlament.hu

magyarorszag.hu Fórum rovat

2011június 05.

Szólj hozzá!

Címkék: nem politika a közélet orbán rendszer tetszik

A bejegyzés trackback címe:

https://menyusp.blog.hu/api/trackback/id/tr293498270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása